Vseslovenski webmaster piknik

1 minute read

Webmastri družijo se radi, pet ob žaru jih sedi, … Po tem, ko se vsako sredo webmastri in blogerji dobivamo na spletnih uricah v Kiberpipi, je padla ideja, da bi organizirali tudi malo bolj masovni, vseslovenski webmaster piknik. Ne želi to biti konkurenca hadovi ideji o blogerskem pikniku, ker webmaster ni nujno tudi bloger, lahko pa ta dva eventa tudi združimo.

Piknik bi se dogajal 16. junija v rekreacijskem centru VOGU v Besnici pri Kranju. Jedli bi čevapčiče, perutničke ali ribe na žaru, imamo pa tudi možnost športnih iger, odbojke, košarke ali tenisa. Ker je potrebno prostor vnaprej rezervirati, bi želel, da mi pošljete okvirne prijave na moj email vini afna wicked pika si. Hkrati lahko seveda tudi pustite komentar, da tudi javnost vidi, da ste se prijavili. Okvirna cena na osebo bi bila 25 evrov, če nas bo več, se lahko ta cena seveda tudi zmanjša. Najem prostora namreč ni zastonj, je pa fiksen, ne glede na število udeležencev.

Točno ceno in kaj bi bilo mogoče poleg prostora, hrane in pijače vključeno vanjo bomo še sporočili, zaenkrat zbiramo okvirne prijave, da vidimo, koliko je zanimanja, in s tem, kako masovna naj bi bila zadeva in kako moramo vse skupaj zastaviti.

Vabljeni ste seveda čisto vsi, ki se kakorkoli ukvarjate z internetom, spletni razvijalci, spletni oblikovalci, spletni oglaševalci, blogerji, lastniki portalov, vsi. Ta link pa seveda pošljite še drugim, za katere menite, da bi jih udeležba zanimala. Tisti, ki imate blog, pa lahko seveda napišete zapis o tem. Spread the word!

Začnimo!

Dodano 25. maja 2007:
Piknik prestavljen!

Updated: