Glasba

One Step Closer

nedelja, 7. oktober 2007 kapitan Cook odkrije Novo Zelandijo (1769)

S Šolo za nastopanje Bast izvajamo promocijske street showe po Ljubljani že od konca avgusta. Naši stalni lokaciji sta Šuštarski most in Prešernov trg. O enem showu na Šuštarskem mostu je pisal že had, ki nas je takrat prišel pogledat in pofotkat.

Ti street showi so sestavljeni iz hip hop plesa, show danca, break danca in petja. Zanimivo je predvsem to, da zvočnik, ojačevalec, mešalno mizo, kompresor, vokalni multiefekt, dva brezžična mikrofona in še računalnik, s katerega vrtimo glasbo, napajamo z akumulatorjem. Zaradi te omejitve je sicer zadeva mogoče malenkost prešibka za odprt prostor, ampak sliši se nas pa le, če le pridete dovolj blizu. Sem se pa z zadevami tako potrudil, da sem s svojo opremo, o kateri sem že pisal, nastop avtomatiziral do te mere, da le na začetku stisnem "Play", nastavitve efektov se pa sproti, sinhronizirano z glasbo, spreminjajo s pomočjo MIDI signalov.

Prilagam še kratek utrinek z nedavnega showa na Prešernovem trgu, kjer skupaj z Alešem, plesalcem, koreografom in vodjo Šole za nastopanje Bast, kruliva pesem One Step Closer skupine Linkin Park.

Še nekaj fotk za radovednejše:
Letošnja premiera v Portorožu in Piranu, eden septembrskih nastopov na Šuštarskem mostu, pa še lanskoletna premiera v Portorožu in Piranu in eden od lanskoletnih nastopov na Šuštarskem mostu.

1.
Neiic
7. oktober 2007, 13:51

Tooo...Linkin Park!!!!

2.
7. oktober 2007, 22:07

Bravo! Zdej pa ti mene spominjas na ajs kjuba ;) haha :P

3.
18. december 2007, 18:59

Hm ... Uf, spet se mi je zahotelo malo Linkin Park in Limp Bizkit beatov ... Se že išče po starem disku. Can't wait for the search results! ;-)

4.
18. december 2007, 22:24

Yes, yes, yes! I'm about to breeeeeak! ;-) Volume to the max, Linkin Park again after long, long time.

Tnx, da si me spomnil na ta komad, res.

5.
20. december 2007, 18:51

Gregor, me veseli, da sem lahko pomagal :)