Pomladni webmaster piknik

1 minute read

Čeprav ne kaže na to, bo kmalu zunaj že dovolj toplo, da se spet dobimo na kakšnem pikniku, kajne? Tudi jaz sem bil takšnega mnenja, pa sem se v ponedeljek zapeljal v Besnico, se s tamkajšnjimi fanti usedel v rekreacijskem centru VOGU na eno pivo in povprašal po prostih terminih tam nekje spomladi.

Pa smo se vpisali v zvezek in zdaj lahko že objavim datum pomladanskega piknika: 31. maj 21. junij! Lokacijo ste menda že ugotovili, rekreacijski center VOGU v Spodnji Besnici pri Kranju.

Utrinke z lanskega piknika si lahko ogledate pri hadu. Ker je bil tisti prašiček očitno udeležencem blazno všeč, smo razmišljali, da bi ga letos kar naročili, lansko leto je namreč ta stvarca na piknik pritavala zgolj po pomoti. Še vedno bi se nabavilo tudi nekaj čevapčičev, perutničk, bedrc in ostalega mesa, vendar vsekakor v manjših količinah, ravno toliko za predjed ali za tiste, ki svinjskega mesa ne jedo.

Kaj menite o tem vi?

Prosil bi vas, da se pofočkate v komentarjih, samo okvirno, da vidimo, približno kakšen obisk lahko pričakujemo. Prave prijave bomo začeli zbirati kakšna dva tedna ali tri pred piknikom.

Če je kdo na lanskem pikniku kaj pogrešal ali ima kakšno idejo, kako zadevo izboljšati ali popestriti, naj pove, predlogi so vsekakor dobrodošli.

Updated: