Webmaster piknik countdown

1 minute read

Kako smo že rekli, ko smo se kot mulčki veselili odhoda na morje? Še trikrat grem spat, potem pa morje! Sedaj govorimo podobno, le v drugem jeziku:

<?php

$person = new Person();
$piknik = new Piknik();

$sleep = 3;
while ($sleep--) $person->sleep();

$person->goTo($piknik);

?>

Danes počasi zaključujemo zbiranje prijav, čas imate še do večera. Za zadnje preverjanje pravilnosti kar objavljam seznam prijavljenih, pa naj zapiska tisti, ki ga mogoče ni na spisku, ali pa je, pa ga ne bi smelo biti. Prav?

Trenutno stanje je 34 prijavljenih, zadnja dva pogojno. Čakam še nekaj potrditev udeležbe, tale post bom sproti urejal. Kdor ima kakršnokoli pripombo nanj, naj pošlje e-mail na vini afna wicked pika si ali pusti komentar spodaj.

POMEMBNO!
Vsak udeleženec bo prispeval 15 evrov, da ne bomo preveč motovilili in se dobivali za pobiranje sredstev, predlagam, da se poslužimo sodobnejših metod in denar kar nakažete preko Klika ali česarkoli, kar pač uporabljate na svoji banki.

Denar nakažite na račun 02379-2056813050 pri NLB, kot namen pa navedite svoje ime, da vas ne bom kasneje po krivem ganjal, da niste plačali :)

Dodatno pojasnilo (ob 15:33): Ker je rahla zmeda okoli lastnika računa, na katerega nakazujete, vse je v redu, lastnik je Alja, moja deklica, jaz sem namreč še dinozaver in nimam Klika *blush*, pa bi blazno težko preverjal kdo je plačal in kdo ni.

Updated: