Knjige

Zbiralec imen

ponedeljek, 17. september 2007 prva epizoda MASH na CBS (1972)

Malo sem navalil na Miho Mazzinija, priznam. Ravno sem končal še njegovo knjigo Zbiralec imen, na nočni omarici pa imam že pripravljeno še eno. Knjigo namreč, njegovo.

Zgodba Zbiralca imen se dogaja na nekem odročnem otoku, kjer imajo čudnega prebivalca. Vpraša te za ime in ko mu ga poveš, ga nimaš več, kaj pa nastane iz vse zmede zaradi izgube imena, pa lahko izveste iz knjige. Nič prijetnega sicer, knjiga je namreč grozljivka ali pa vsaj to poskuša biti.

Razočaran sem bil predvsem nad množico pravopisnih napak, pa vseeno, zgodba je čisto lušna in se jo da prebrati navkljub tej pomanjkljivosti.

1.
Robby
25. september 2007, 20:10

Zajeban si mi!

2.
Dregs
25. september 2007, 22:32

Vini ti si tok huuuuddd. Res zakon model! A sm lohk tvoj prjatu ?

3.
26. september 2007, 19:49

Aha, pa se je začelo tudi tukaj. Fantje, ki nimajo kaj početi, počnejo to pri meni na blogu.

4.
Fejko
27. september 2007, 01:39

@Vini kje pa si že bil deležen zbadanja ? Potem se lahko počasi zavedaš, da nisi popolen in delaš napake, če vsi nate lajajo...

5.
27. september 2007, 13:58

Fejko, pojma nimam o čem govoriš. Kdo laja name? Kdaj sem rekel, da sem popoln in ne delam napak?

6.
Jure
27. september 2007, 14:58

@Vini ti se povsod delaš pametnega. Vsak post na IM foumu ščivkaš, kot da si najpametnejsi na tem svetu!
Najbol mi je zanimivo, da je tvojih "sovražnikov" iz deva v dan več! Število priljubljenih pa je minimalno.

Kdo laja nate se sprašuješ ?
Vsake tolk časa se s kom skregaš na forumu, tu pa je tudi vse več komentarjev čez tebe. Časa je, da se zamisliš!!

Lep pozdrav

7.
27. september 2007, 15:47

Jure, če moji "sovražniki" ne znajo niti približno argumentirati, zakaj jim nisem všeč, mi je kaj malo mar, če me ne marajo. Če je tvoj edini argument to, da čivkam, kot da sem najpametnejši na svetu, potem se zamisli ti. Ali pa mi dokaži, da v tisti zadevi, o kateri "čivkam", nimam prav, pa te bom spoštoval. Nikdar nisem rekel, da imam vedno prav in da nisem odprt za kakršenkoli argumentiran pogovor. Še več, celo želim si kakšne konstruktivne debate, pa je ni. Dokler je pa vse, kar dobim nazaj, le lajanje užaljenih mulčkov, se pa niti pod razno ne bom niti zamislil, niti preveč okoli tega sekiral.

8.
Tine
27. september 2007, 21:49

@Vini evo in spet ena nizka... mulčkov? Tudi sam si bil mulček ane ?

9.
27. september 2007, 21:53

Bil, in? Kaj si želel povedat? Govoril sem o lajanju užaljenih mulčkov, nikakor ne o mulčkih nasploh.

Še manj mi je jasno, zakaj se vsakič predstaviš z drugim imenom in e-mail naslovom? Kot vse kaže, govorim o lajanju le enega užaljenega mulčka.

10.
Finito
28. september 2007, 03:14

Vini - kako veš, da se za tem zajebavajo mulčki ? Lahko je tudai kak starejsi, se ti ne zdi... Nevem zakaj moraš vedno podecenjevati ljudi ? Mogoče je ta mulček malo bol pameten kot ti veš!

lp
finito

11.
28. september 2007, 10:44

Obstaja neprimerno večja verjetnost, da z istega IPja z različnimi imeni piše dijak, kot kakšna starejša oseba. Še vedno ne vem, zakaj se vsakič predstaviš z drugim imenom? Obstaja za to kakšen poseben razlog? Mogoče ne stojiš stoodstotno za svojimi izjavami?

Da ponovim, lajanje užaljenega mulčka, ki se ne zna, oziroma se ne upa predstaviti s svojim pravim imenom, me niti najmanj ne prizadene. Še vedno mi nisi niti argumentirano razložil česa me pravzaprav obtožuješ.

Prosil bi te, da mi nehaš smetiti po blogu z neumestnimi komentarji, tale debata namreč nima prav nobene veze z Miho Mazzinijem in njegovo knjigo Zbiralec imen.

Če bi rad nadaljeval debato, jo brez problema nadaljujeva v kakšni novi temi, bom pisal o teh zadevah posebej zate. Le predstavi se prej.

12.
Sabby
28. september 2007, 11:45

heheheh, tip se kar nekaj brani zdaj z nekimi dijaki! Ti pa si jasnovidec.
Zajebano to, če se ti vsi v bran postavijo kaj :) Potem si prripravljen na vse in nemočno lahko opazujes IP in se tolažiš! Logično!

13.
28. september 2007, 13:37

Tukaj zaključujem debato, lajaj(te) kje drugje. Knjiga Mihe Mazzinija si je zaslužila povsem drugačne komentarje.

Vse naslednje komentarje, ki se ne tičejo knjige, bom brisal. Kot sem rekel, povej(te), lahko odprem novo temo, pa pljuvaj(te) naprej tam, kjer bo vsaj tematsko povezano.

14.
28. september 2007, 16:59

En komentar sem ravnokar brisal, kot sem obljubil. Ker mi več kot očitno še niste vsega povedali, sem za vas odprl poligon za pljuvanje in lajanje, tam si lahko daste duška, še več, celo odgovarjal vam bom.

Komentarje, ki niso nikakor povezano s knjigo, o kateri sem pisal zgoraj, bom pa še naprej vztrajno brisal.