Kar tako

Dvainštirideset

torek, 24. julij 2007 rodi se Gauge (1980)

Kar težko verjamem, da je trajalo toliko časa, da sem spregledal. Ne glede na to, da je Douglas Adams eden mojih najljubših avtorjev, ne glede na to, da redno spremljam Davorinove blo(d/g)nje, avtor namreč že skoraj bolestno vsako leto s prijatelji obhaja dan brisače, ne glede na to, da so delfini Tisini najljubši sesalci, ne glede na...

Ne vem, kdo je povzročil, da so se mi odprle oči. Mogoče Bob, mogoče sem si jih pa odprl kar sam. Z Bobom sva danes neobvezno srkala vsak svoj malinovec in se pogovarjala o mojem včerajšnjem teženju okoli zastavljanja neumnih vprašanj. Odgovor je prišel kar sam! Ali pa nam ga je nekoč davno ponudila Globoka Misel! Odgovor je jasen! Odgovor je 42!

Gospodu DNA bi bilo tole moje razmišljanje (če bi še migal) verjetno jasno, gospodu Davorinu (predvidevam) tudi, Tisa (po mojem mnenju) tudi prikimava.

Za tiste nepoučene pa tole: Odgovor je definitivno in brez dvoma 42, ampak, ali veste vprašanje?

1.
24. julij 2007, 05:05

zakaj bi potreboval vprasanje, ce je odgovor 42! vse postane takoj jasno!

2.
24. julij 2007, 06:13

se strinjam s "hetam". drgač pa ja, gugl zna vse :)

3.
24. julij 2007, 07:39

Ahhh, ta odgovor na vprašanje o življenju o vesolju in sploh vsem. Res ti da mislit', ne? Življenje je tako preprosto in tako zakomplicirano hkrati, kot odgovor in vprašanje o življenju vesolju in sploh vsem.